Воронін: Матч проти Туреччини для збірної України – момент істини

Воронін: Матч проти Туреччини для збірної України – момент істини

Укрінформ
Колишній нападаючий збірної України Андрій Воронін поділився своїми очікуваннями від гри проти Туреччини у рамках кваліфікаційного раунду чемпіонату світу-2018 з футболу.

"Від гри з турками очікую переможного для нас результату. Буде непросто, але зараз для збірної України нового зразка настає момент істини. Граємо вдома. Якщо хочемо виходити з групи, треба брати три очки.

Я не вважаю призначення Мірчі Луческу головним тренером збірної Туреччини великим мінусом для нас. Не можу сказати, що останній рік в кар'єрі цього, без сумніву, авторитетного фахівця склався вдало. Навпаки, він провалив сезон в "Зеніті", так що - не будемо перебільшувати. Крім того, прихід нового тренера тягне за собою багато змін - як кадрових, так і суто ігрових. У збірній цей процес завжди болючий, і нам треба цим скористатися.

Читайте також: Луческу: Вихід Туреччини на чемпіонат світу стане вінцем моєї кар'єри

Ситуація з нападниками у нас, звичайно, не найсприятливіша. Не знаю, чому, але Євген Селезньов не грає в Туреччині, а в "Динамо" зараз рідко виходять на поле українські форварди. Плюс вся ця історія з Романом Зозулею... Можливо, є якісь молоді хлопці, які виступають в Україні, але тільки головний тренер повинен вирішувати цю проблему. Ми можемо радити все, що завгодно, але ми не повинні йому заважати. Думаю, Ярмоленко готовий зіграти попереду, Коноплянка – навряд чи.

У турецькій команді завжди були хороші технічні футболісти, і у зустрічах з ними важливо не давати багато простору. Колективні дії можуть кульгати, але індивідуальностей там багато. Такі команди не люблять, коли їх прессингують, коли б'ють по ногах. Подібна тактика вибиває їх з колії... ", цитує Вороніна zbirna.com

Читайте також: Розпочався продаж квитків на футбольний матч Україна - Туреччина

Нагадаємо, що матч кваліфікаційного раунду чемпіонату світу-2018 між національними збірними України та Туреччини відбудеться 2 вересня на харківському стадіоні "Металіст". 

Фото: East News

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-