Хокей: розпочалося офіційне розслідування інформації про

Хокей: розпочалося офіційне розслідування інформації про "злив" матчу

Укрінформ
Федерація хокею України і Міжнародна федерація розпочали розслідування інформації щодо здачі матча проти Південної Кореї гравцями збірної України Едуардом Захарченком і Володимиром Вариводою на чемпіонаті світу в дивізіоні IA, який відбувся у Києві.

За інформацією Sport Arena,  Федерація хокею України призначила внутрішнє розслідування за даним фактом. Була замовлена графологічна експертиза почерків гравців. Розписка могла бути отримана шляхом тиску на гравців, їх залякування, або ж вона могла бути просто жартом або невдалим розіграшем.

Читайте також: Хокей: Захарченко і Варивода зізнались у "зливанні" матча чемпіонату світу-2017

Олексій Лазаренко, який у звинуваченнях фігурує як один з організаторів нібито здачі матчу, вважає акцію спланованою:

"Я не можу коментувати розписки гравців, тому що побачив їх в інтернеті. З цього приводу буде офіційна позиція Федерації хокею України. Я можу висловити лише свою суб'єктивну думку про "призначення" мене "керівником злочинної групи". У світлі того, що зараз відбувається в українському хокеї, я впевнений, що це абсолютно спланована акція.

У зв'язку з тим, що мої погляди йдуть врозріз з вищестоящими людьми в українському хокеї, і ми досягли непоганих результатів, цього варто було очікувати. Я, чесно кажучи, не думав, що це дійде до хокею. Політика - це політика, а хокей - це хокей. Але, мабуть, реалії нашого життя такі, що політика у нас тісно переплітається з хокеєм".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-