Де дивитися матчі Ліги чемпіонів УЄФА

Де дивитися матчі Ліги чемпіонів УЄФА

Укрінформ
У Лізі чемпіонів УЄФА у вівторок, 15 серпня, стартує заключний етап кваліфікації - раунд плей-офф, за підсумками якого визначаться володарі останніх десяти путівок до группової стадії найпрестижнішого футбольного єврокубкового турніру.

Відкриють ігровий день на стадіоні імені Тофіка Бахрамова в Баку дебютант раунду плей-офф Ліги чемпіонів азербайджанський "Карабах" та досвідчений данський "Копенгаген", зустріч яких о 19.00 покаже телеканал "Футбол 1", повідомляє Укрінформ.

Перший поєдинок німецько-англійського протистояння "Хоффенгайм" - "Ліверпуль" о 21.45 транслюватиме "Футбол 2".

У паралельних матчах також зустрінуться швейцарський "Янг Бойз" та російський ЦСКА, кіпрський АПОЕЛ і чеська "Славія", португальський "Спортинг" та румунська "Стяуа".

Решта поєдинків відбудуться у середу, 16 серпня: "Наполі" (Італія) - "Ніцца" (Франція), "Хапоель" (Бєер-Шева, Ізраїль) - "Марібор" (Словенія), "Олімпіакос" (Греція) - "Рієка" (Хорватія), "Істамбул Башакшехір" (Туреччина) - "Севілья" (Іспанія), "Селтик" (Шотландія) - "Астана" (Казахстан).

Повторні матчі пройдуть 22-23 серпня.

Читайте також: Роналду отримав 5 матчів дискваліфікації

Жеребкування групового турніру Ліги чемпіонів УЄФА, в якому візьме участь донецький "Шахтар", відбудеться 24 серпня у Монако.

Як повідомлялося, київське "Динамо" у 3-му кваліфікаційному етапі Ліги чемпіонів за правилом виїздного голу поступилося "Янг Бойз" (3:1, 0:2).

Нагадаємо, фінал Ліги чемпіонів УЄФА пройде 26 травня 2018 року на НСК "Олімпійський" у Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-