Кличко: За реванш із Джошуа я міг би заробити 20 млн, але битися заради грошей - самообман

Кличко: За реванш із Джошуа я міг би заробити 20 млн, але битися заради грошей - самообман

Укрінформ
Легендарний український боксер Володимир Кличко розповів про причини рішення завершити кар'єру, а також учергове заявив, що гроші ніколи не були для нього визначальним фактором під час виходу в ринг.

Володимир зазначив, що після бою зі Джошуа його мотивація була вже не на колишньому рівні, повідомляє Klitschko-brothers.com

"У мене був план. Я був одержимий перемогою в бою із Джошуа. У мене була тисяча причин погодитися на матч-реванш, і стільки ж - щоб завершити кар'єру. Але на момент прийняття рішення частина мене вже померла. Я помітив, що мотивація була не на колишньому рівні. Навіть 20 мільйонів, які я міг заробити за реванш із Джошуа, не могли змінити мою думку. Якщо б я продовжував битися лише заради грошей, то обманював би себе", - підкреслив Кличко-молодший.

Читайте також: Володимир Кличко - у ТОП-20 кращих боксерів світу за всю історію

Він також зізнався, що через травму міг завершити кар'єру ще 2009 року.

"У бою з Русланом Чагаєвим я порвав біцепс на лівій руці, потім дуже швидко почав працювати на повну, не встигнувши відновитися. У підсумку довелося перенести операцію ще раз, а лікар сказав, що коли я не буду обережним, може статися рецидив травми", - розповів Володимир Кличко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-