Роналду загрожує дискваліфікація за поведінку в матчі проти

Роналду загрожує дискваліфікація за поведінку в матчі проти "Барселони"

Відео
Укрінформ
Форвард мадридського футбольного клубу "Реал" Кріштіану Роналду може бути серйозно покараний Федерацією футболу Іспанії за свою поведінку в першому матчі Суперкубка Іспанії проти "Барселони".

Інцидент стався наприкінці поєдинку "Барселона" – "Реал" (1:3). На 80-й хвилині португалець прекрасним обвідним ударом у дальню дев'ятку завершив контратаку своєї команди, зробивши рахунок 2:1, і, святкуючи м'яч, зняв футболку.

За таку витівку Роналду отримав попередження від арбітра зустрічі Рікардо Де Бургос Пабло Бенгоечеа. А через хвилину після першого "гірчичника" Роналду заробив і другий -  за симуляцію.

Ця ситуація вивела гравця із рівноваги. Побачивши перед собою червону картку, він штовхнув арбітра. Це було зафіксовано у післяматчевому суддівському рапорті.

"Після того, як я показав червону картку, гравець злегка штовхнув мене, доставивши дискомфорт", - цитує арбітра sportarena.

Читайте також: Суперкубок Іспанії: «Реал» обіграв на виїзді «Барселону» 3:1

За інформацією Marca, згідно статті 96 Правил Федерації футболу Іспанії, Роналду може бути покараний дискваліфікацією на термін від 4 до 12 матчів.

Відео кращих моментів футбольного поєдинку:

Фото: Getty images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-