Ломаченко: Ведуться переговори з Рігондо

Ломаченко: Ведуться переговори з Рігондо

Відео
Укрінформ
Чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі український боксер Василь Ломаченко прокоментував поєдинок проти Мігеля Марріаги і розповів про найближчі плани.

- Я зробив усе, що від мене залежало. Насправді, Марріага виявився нудним боксером, принаймі в рингу зі мною. Мені самому довелося робити бій цікавим. Шкода було бити його. Він не огризався, нічого не робив, тільки тікав.

Що стосується наступних боїв. Те, що знаю я, то ведуться переговори з Рігондо. Якщо з ним недомовляться, думаю, будуть намагатися знову підписати Салідо. З приводу Майки Гарсія, то в один дотик такі мегафайти не робляться. Плюс я сумніваюся, що йому відразу заплатять той гонорар, який він хоче. Боюся, щоб мені знову не довелося додавати зі своєї кишені.

Читайте також: Бій Ломаченко – Марріага став лідером українського ефіру

Відео інтерв’ю:

Нагадаємо, що 6 серпня український боксер Василь Ломаченко  (9-1-0, 7 КО) успішно захистив свій чемпіонський титул у поєдинку протии колумбійця Мігеля Марріаги (25-3-0, 21 КО) достроковою перемогою. Після другого нокдауну у 7-му раунді команда Марріаги вирішила припинити бій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-