Вінус Вільямс: Світоліна проводить відмінний сезон

Вінус Вільямс: Світоліна проводить відмінний сезон

Укрінформ
Американська тенісистка Вінус Вільямс, посіяна під 9-м номером турніру WTA у Торонто (Канада), прокоментувала свою майбутню зустріч у поєдинку з п’ятою "ракеткою" світу українкою Еліною Світоліною.

"Перемога над Синяковою однозначно не далася мені легко, але я її заслужила. Я хочу відштовхуватися від цього факту і здобути перемогу в наступному раунді. Думаю, що у мене хороші шанси зробити це. Погода може змінюватися, треба правильно подавати, але ми обидві будемо перебувати в однакових умовах.

Я ще не грала з Еліною на її нинішньому рівні. Подивимося, як все складеться. Світоліна проводить відмінний сезон, у неї за спиною кілька яскравих перемог, тому вона буде впевнена в своїх силах. Я теж повинна зберігати впевненість у самій собі", - цитує Вільямс XSPORT.

Читайте також: Теніс: кращі моменти поєдинку Світоліна – Касаткіна

Нагадаємо, що у другому колі турніру Rogers Cup Світоліна обіграла росіянку Дарину Касаткіну з рахунком 6:4, 6:3, а Вільмяс отримала перемогу над Катержиною Синяковою - 7:5, 7:5.

Раніше тенісистки зустрічалися між собою у 2015 році в другому раунді турніру в Римі. Тоді  Вільямс обіграла Світоліну з рахунком 6:4, 6:3.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-