WTA: Світоліна вийшла до третього кола турніру в Торонто

WTA: Світоліна вийшла до третього кола турніру в Торонто

Укрінформ
Українська тенісистка Еліна Світоліна вийшла до третього кола турніру WTA Premier 5 у Торонто, отримавши перемогу над росіянкою Дариною Касаткиною.

Поєдинок Еліна Світоліна (Україна) – Дарина Касаткіна (Росія) тривав близько 2 годин і закінчився з рахунком 7-6 (4), 6-4,повідомляє btu.org.ua.

У третьому колі турніру Rogers Cup п’ята "ракетка" світу зіграє з переможницею поєдинку Вінус Вільямс (США) – Катержина Синякова (Чехія).

Читайте також: Світоліна:: Американська серія турнірів завжди захоплююча

"Відчуття після гри? Трохи втомилася, це був непростий матч, я почала поєдинок не так добре, як хотілося б, робила багато невимушених помилок. Далі я просто намагалася грати і потрапляти в корт, вже потім стала грати агресивніше і сам матч навіть виграла віннером. Як мені вдалося зробити камбек у другому сеті? Психологічно я була готова до третьої партії. Сказала собі відпустити ситуацію, не думати про рахунок, а просто продовжувати грати.

Звичайно, у мене був прекрасний старт сезону і неймовірний сезон на грунті, але зараз у мене перший турнір після Вімблдону. Мені ще потрібен час, щоб повністю повернутися на корт, відчути свою гру і показувати свій кращий теніс", - прокоментувала свій виступ перша "ракетка" України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-