«Реал» всеперемагаючий

«Реал» всеперемагаючий

Укрінформ
Королівський клуб розпочав сезон з трофею.

Здолавши «Манчестер Юнайтед» 2:1, мадридський «Реал» став володарем Суперкубку УЄФА. Вдруге поспіль. У складі «Вершкових» відзначились Каземіро та Іско. «МЮ» спромігся лише на гол престижу. Його автор новачок команди форвард Лукаку.

«Реал», як і личило кращій команді Європи, диктував свої умови на полі з перших хвилин. І без Роналду, який залишився в запасі, у мадридців було кому організовувати атаки і загрожувати воротам. Трійка нападу Іско – Бензема – Бейл майстерно розхитувала захист «МЮ».

Читайте також: "Реал" - "Манчестер Юнайтед". Текстова трансляція

Команда Жозе Моурінью свідомо віддала ініціативу «Реалу». Вочевидь, «МЮ» хотів зекономить сили на другий тайм, а натомість отримав м’яч у власні ворота від Каземіро. Хай і з неочевидно офсайду. Так і не було зрозуміло, як «Манчестер Юнайтед» збирався відігруватись. Лідери півзахисту Погба і Матич загубились на полі.

Перший тайм виявився далеко не кращим для «МЮ», а перевага в рахунку «Реала» була логічною. Мляву гру команди Моурінью можна було пояснити класними діями мадридських півзахисників Каземіро, Модрича і Крооса та активністю крайніх оборонців Карвахаля і Марсело. У «МЮ» не було навіть кого виділити. Хіба що Матич і Мхитарян намагалися загострювати гру, але зіркові Погба і Лукаку відверто провалювали матч. Залишалась лише надія на талант Моурінью швидко «ремонтувати» командну гру.

За рахунку 0:2 (відзначився Іско) команді Моурінью вже потрібно було ризикувати. Вихід нападника Рашфорда дещо освіжив гру «МЮ» в атаці. З потугами прокидався Лукаку, за якого заплатили влітку майже 100 млн євро.

Поступово «МЮ» наважився на авантюру. Як наслідок, Іско та Бензема почувалися вільно біля воріт Де Хеа. Втім, тактика наступу великими силами спрацювала. Лукаку забив і здавалось нас чекають шалені останні пів години. Однак фінального штурму від «МЮ» не відбулось. «Реал» стримав суперника, хоча невідомо як би події розгортались далі, якби Рашфорд реалізував вихід віч-на-віч. Заради справедливості згадаймо, що свої моменти мав і «Реал». Каземіро та Бейл влучали у поперечину.  

Читайте також: "Реал" удруге поспіль став володарем Суперкубка УЄФА

А загалом, цілком закономірна перемога «Реала». Клас і краща командна взаємодія стали головними факторами на користь підопічних Зінедіна Зідана. «Реал» не втрачав контроль над грою протягом всього матчу. Коли було необхідно мадридці додавали у швидкості, а коли потрібно вмикали жорсткий відбір. «Реал» й надалі домінує в Європі. А от «МЮ» ще слід багато зробити, аби думати про великі трофеї в цьому сезоні.

Святослав Василик, Київ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-