Гвоздик має шанс поборотися одразу за три пояси до кінця року

Гвоздик має шанс поборотися одразу за три пояси до кінця року

Укрінформ
Глава промоутерської компанії Top Rank Боб Арум повідомив, що український боксер Олександр Гвоздик до кінця року може отримати титульний бій проти чемпіона світу за версіями WBA Super, WBO, IBF Андре Уорда (32-0, 16 КО).

"Дуже важливо, що Олександр Гвоздик виступить у другому поєдинку вечора у Кроуфорда і Індонго. Вся справа в тому, що одним з коментаторів шоу на ТБ буде Андре Уорд. У Андре буде можливість на власні очі побачити Гвоздика в справі і навіть особисто з ним познайомитися. А це - добре, тому що ми розраховуємо ще до кінця року провести поєдинок Уорд - Гвоздик. Наскільки це реально? Я так скажу - все залежить від Андре. Roc Nation - у справі. Так що все залежить від Андре", - цитує Арума XSPORT.

Читайте також: Гвоздик: Реванш Ломаченко - Салидо мені не цікавий, а ось його бій з Рігондо - так

Нагадаємо, що наступний бій чемпіон США за версією NABF у напівважкій вазі українець Олександр Гвоздик (13-0, 11 КО)  проведе проти другого номера рейтингу WBC Крейга Бейкера (17-1, 13 КО) 19 серпня.

"Суперник Гвоздика має пристойний рекорд: 17-1. Чудово, що Гвоздик боксуватиме в цьому шоу, йому потрібні бої, він - високо котирується в рейтингах боксерських асоціацій, і на думку багатьох експертів, вже незабаром стане новим чемпіоном світу. Саша не думає про те, що Бейкер, можливо, гірше його попередніх опонентів. Він готується до нього точно так же, як готувався до решти", - розповів менеджер боксера Егіс Клімас.

Попередній бій Гвоздик провів 8 квітня 2017 року проти кубинця Юніескі Гонсалеса, в якому отримав перемогу нокаутом.

Фото: BoxingScene

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-