Українські волейболістки зіграють з турчанками

Українські волейболістки зіграють з турчанками

Укрінформ
Жіноча збірна України з волейболу зіграє проти збірної Туреччини у рамках підготовки до фінальної частини чемпіонату Європи.

Матчі з четвертою командою Євро-2015 відбудуться на майданчику турецької збірної 17 та 18 вересня. Можливо, відбудеться ще гра і 19-го,  повідомляє прес-служба ФВУ.

З Туреччини збірна України відправиться до Баку (Азербайджан), де проводитиме матчі фіналу Євро.

"Перший етап підготовки відбудеться в Івано-Франківську з 14 по 28 серпня. Це буде втягуючий збір. Більшою мірою увага приділятиметься техніці володіння м’ячем та спеціальній фізичній підготовці. Планується, що в зборі братимуть участь 16 гравців.

Другий етап – в Южному з 29 серпня. Тут вже до команди приєднаються волейболістки, які будуть задіяні у Всесвітній Універсіаді, а саме Тетяна Яцків, Діана Карпець, Христина Нємцева, Анастасія Чернуха, Марина Дегтярьова та Ганна Кириченко.

Збір в Южному буде направлений на техніко-тактичну підготовку. Крім безпосередньо тренувальної роботи, тут же на місці ми зіграємо в міжнародному турнірі за участю чотирьох команд", - повідомив головний тренер збірної Гарій Єгіазаров.

Читайте також: Волейболістки збірної України - переможниці Євроліги-2017

Нагадаємо, що на чемпіонаті Європи-2017 збірна України гратиме у групі С зі збірними Росії, Болгарії і Туреччини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-