Луческу: Поважаю Андрія Шевченка, але хочу обіграти збірну України

Луческу: Поважаю Андрія Шевченка, але хочу обіграти збірну України

Укрінформ
Новий тренер Туреччини вважає, що добре знає нашу збірну. 

Головний тренер збірної Туреччини Мірча Луческу дав прес-конференцію з нагоди свого призначення. Про це повідомляє офіційний сайт Федерації футболу Туреччини.

«Важливим фактором для прийняття цього рішення була любов до мене з боку турецьких фанатів. Я працював в «Бешикташі» і «Галатасараї», фани «Фенербахче» також поважають мене. Вважаю, що вболівальники збірної будуть на моєму боці.

Я знаю, що є проблеми з деякими гравцями. Моя мета - зібрати в збірній всіх найсильніших гравців і, звичайно ж, я подзвоню Турану (попередній тренер збірної Фатіх Терім вигнав з команди її лідера Арду Турана – Укрінформ).

Читайте також: Луческу отримуватиме в Туреччині вдвічі менше, ніж в "Зеніті"

Мені допоможе, що у збірної України 8 з 11 гравців у стартовому складі - це футболісти «Шахтаря», яких я виховав. Поважаю Андрія Шевченка, але хочу виграти цей бій у їх команди», - сказав Луческу.

Нагадаємо, відбірковий матч ЧС-2018 Україна - Туреччина відбудеться 2 вересня в Харкові. Початок - о 21:45. Кілька днів тому колишній головний тренер «Шахтаря» Мірча Луческу очолив збірну Туреччини. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-