Василь Ломаченко достроково переміг Мігеля Марріагу. Текстова трансляція

Василь Ломаченко достроково переміг Мігеля Марріагу. Текстова трансляція

Укрінформ
Українець Василь Ломаченко переміг в 10-у бою на профі-рингу, в якому утретє захистив титул чемпіона світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі.

На восьмий раунд команда Марріаги вирішила не випускати свого боксера і той припинив бій. Таким чином, дострокова перемога Ломаченка. Дев’ята в професійній кар’єрі. Вітаємо!

Ось так Ломаченко бив Марріагу. Звісно, після такого не має особливого бажання продовжувати бій. 

7 раунд. Ломаченко вкотре додає обертів. Він просто знищує суперника. Той тримається з останніх сил, хоча наприкінці раунду знову потрапляє у нокдаун.

6 раунд. Ломаченко демонструє увесь арсенал ударів і, схоже, готує для суперника нокаут. Питання в тому, скільки ще протримається колумбієць. Поки що він тримається гідно. А ось відео нокдауну від Ломаченка і його знущальні заклики до суперника бути активнішим. 

5 раунд. Пошкодження повинно прискорити Ломаченка в цьому бої. Він це розуміє і вивалює на суперника шквал ударів. Марріага лише захищається. 

4 раунд. Наш боксер тисне на суперника фізично і морально. Марріага завдав Ломаченку удару головою і розсік тому брову. Пішла кров. Це зробило українця лише злішим і удари від нього просто посипались.

3 раунд. Ломаченко й надалі бомбардує суперника ударами. Діє швидко і рвучко. Як результат, Марріага побував у нокдауні. Все йде за планом українця?

2 раунд. Ломаченко в центрі рингу і ганяє суперника по канатах. Суперники активно обмінюються ударами. Помітно, що Марріага починає контратаки. Однак, поки що ніяких проблем українця він не створює.

1 раунд. Під вигуки «Вася, Вася!» Ломаченко почав свій наступ на колумбійця. Поки що все обмежилось розвідкою. При цьому Марріага має трохи переляканий вигляд і лише захищається. Втім, кілька ударів від Ломаченко вже пройшло.

07.18 Йде представлення боксерів, за кілька хвилин бій почнеться. 

07:15 Нарешті, дочекалися. Боксери виходять на ринг. Перший з’явився Марріага. Слідом за ним виходить Ломаченко. 

07:00 Останні хвилини перед боєм в роздягалці Ломаченка. Найкращий момент почитати.

06:20 Вболівати за батька прийшли діти Василя Ломаченка – син Анатолій та донечка Вікторія.  

06:10 Розпочинається останній бій з андеркарти Брайан Васкес – Реймундо Белтран. Він триватиме максимум 10 раундів. А вже після них чекаємо появу Василя Ломаченка. 

05:50 Тим часом Мігель Марріага вже готовий вдягати рукавиці. 

05:20 Бій Ломаченко – Марріага розпочнеться не раніше ніж о 06:30 за київським часом. Перед поєдинком українця відбудуться ще два бої з андеркарту. 

04:55 Глядачі в очікуванні головного бою вечора. Ще одна картинка з Microsoft Theater  прямо зараз.

Доброго ранку. Менше, як за годину Василь Ломаченко спробує здобути свою чергову перемогу. А так виглядає зараз зал в Microsoft Theater в центрі Лос-Анджелеса, де відбудеться бій. 

******

Ласкаво просимо до Лос-Анджелеса (США), де у ніч на ніділю, 6 серпня, зійдуться чемпіон світу за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO) у напівлегкій вазі (до 57,2 кг) та другій напівлегкій вазі (до 59,0 кг) 29-річний українець Василь Ломаченко і 30-річний колумбієць Мігель Марріага.

Слідкуйте за унікальним боксерським дійством на нашому сайті за допомогою текстової трансляції. Початок головної події - зустрічі в рингу Ломаченка та Марріаги - о 05.00 за київським часом, повідомляє Укрінформ.

******

В активі дворазового чемпіона світу та Олімпійських ігор Ломаченка 9 боїв - 8 перемог (6 нокаутом) і 1 поразка. 8 квітня 2017 року в американському штаті Меріленд Василь вдруге захистив титул чемпіона світу у другій напівлегкій вазі, вигравши нокаутом у 9 раунді в американця Джейсона Соси.

Кар'єрний доробок колумбійця - 25 перемог (21 нокаутом) і 2 поразки. Загалом на професійному рингу Марріага провів 138 раундів, отримавши "нікнейм" Скорпіон - саме за вміння несподівано "жалити" опонентів. Втім, у титульних боях Мігель так жодного разу і не продемонстрував своїх кращих якостей. Марріага двічі ставав претендентом на титул чемпіона світу у напівлегкій вазі, проте щоразу поступався - у поєдинках з мексиканцем Оскаром Вальдесом і Ніколасом Уолтерсом з Ямайки, якого, до речі, Ломаченко нокаутував у 7 раунді у листопаді 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-