Українські стрільці стали кращими в Європі

Українські стрільці стали кращими в Європі

Укрінформ
У столиці Азербайджану у п'ятницю завершився чемпіонат Європи з кульової стрільби. За підсумками першості спортсмени збірної України очолили загальнокомандний залік, залишивши позаду російських та італійських стрільців.

Наші співвітчизники здобули у Баку 22 нагороди, з них 10 - найвищого гатунку, повідомили Укрінформу у прес-службі Мінмолодьспорту.

"В індивідуальній першості на рахунку "синьо-жовтої" збірної 11 медалей - чотири золоті, три срібні та дві бронзові. У командних змаганнях українці вибороли чотири "золота", п'ять срібних та дві бронзові нагороди", - поінформували у прес-службі.

Найбільний внесок до скарбнички збірної зробив 20-річний Павло Коростильов. Львівський стрілець двічі підіймався на першу сходинку континентальної першості в індивідуальних змаганнях, встановивши новий рекорд Європи і світу серед юніорів у вправі МП-10 (581 очко). У складі чоловічої збірної  Павло також став дворазовим чемпіоном і володарем срібної та бронзової нагород.

Читайте також: Призерів чемпіонату Європи з кульової стрільби урочисто зустріли у Львові

Загалом участь у чемпіонаті взяли близько тисячі спортсменів з 43-х країн континенту, серед них 49 стрільців представляли Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-