Тренер «Олександрії»: Для нашого невеликого містечка це дуже важлива перемога

Тренер «Олександрії»: Для нашого невеликого містечка це дуже важлива перемога

Укрінформ
Володимир Шаран задоволений грою своєї команди.

Головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран прокоментував перемогу над румунською «Астрою» 1:0 в кваліфікації Ліги Європи. Про це він розповів телеканалу «Футбол 1».

«Якою була ця перемога? Історичною! Її чекала вся Олександрія. Особливо наш президент, Сергій Анатолійович Кузьменко. Керівництво все робило для того, щоб ми здобули цю перемогу.

Чи задоволений я грою? Повністю тренер ніколи не задоволений. Плану, який був на гру, хлопці дотримувалися. Тільки давали слабину - відразу було небезпечно. Адже «Астра» - команда технічна, швидка. Треба було забивати другий м'яч - було б спокійніше.

Читайте також: "Олександрія" обіграла "Астру" і пробилася у раунд плей-офф Ліги Європи УЄФА

Я розумію, що у нас багато вікових гравців. Тому думати про перспективу цієї команди дуже важко. Але головне, що у нас є колектив. Ми дуже ретельно підбираємо новачків, щоб у них були бійцівські якості і швидкість. Тому у нас є швидкісні Бацула і Цуриков, є Сітало, Каленчук в середині поля здорово грає. Конкуренція є.

Наша перемога - для наших уболівальників. Для нашого невеликого містечка це дуже-дуже важлива перемога», - сказав Шаран.

Нагадаємо, «Олександрія» за сумою двох матчів обіграла румунську «Астру» і вперше в історії пробилась до вирішального раунду кваліфікації Ліги Європи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-