Віталій Кличко прокоментував рішення брата

Віталій Кличко прокоментував рішення брата

Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко впевнений, що подальша кар'єра Володимира Кличка буде такою ж успішною, як і спортивна.

Про це він заявив, коментуючи рішення свого брата Володимира Кличка закінчити спортивну кар'єру, повідомляє прес-служба мера.

"Сьогодні мій брат Володимир Кличко оголосив про закінчення своєї спортивної кар'єри. Десятки років Володимир був на вершині світового боксу", - сказав Кличко.

Він додав, що Володимир завоював олімпійське золото, багато разів ставав чемпіоном світу, об'єднав всі професійні пояси в боксі. "Він досягнув такого результату, який я бажаю комусь колись повторити. Він завжди презентував Україну і багато разів робив так, щоб піднімався переможний прапор України і лунав гімн України", - додав мер Києва.

Читайте також: Володимир Кличко завершує кар'єру боксера

Кличко зауважив, що зараз на Володимира очікує нова кар'єра. При цьому він додав, що після останнього бою Володимира жодного разу не говорив з ним про його подальшу діяльність. "Найближчим часом він сам дасть відповідь, чим буде займатися далі. Я впевнений, що він буде таким самим успішним, як і в спорті. І хочу засвідчити: Володимир завжди зможе спиратися на підтримку свого брата. Бажаю йому успіху!", - сказав Кличко-старший.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-