«Янг Бойз» - «Динамо»: Готуйте заспокійливе

«Янг Бойз» - «Динамо»: Готуйте заспокійливе

Укрінформ
Динамівцям необхідно втримати домашню перемогу 3:1.

Сьогодні київське «Динамо» зіграє матч-відповідь 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти швейцарського «Янг Бойз». В першій зустрічі переміг український клуб 3:1. Про це повідомляє Укрінформ.

Незважаючи на домашній успіх в першому матчі з «Янг Бойз» та впевненій перемозі в чемпіонаті України над «Карпатами», до гри «Динамо» є чимало запитань. Скажімо, захист киян, насамперед фланги, все одно є вразливими. Морозюк, Віда, Кадар наразі ще далекі від ідеальної форми, а Хачеріді до того ж ще й отримав пошкодження. Якщо Євген не гратиме, то це суттєво послабить наш захист.

Читайте також: «Янг Бойз» - «Динамо»: Сидорчук і Хачеріді під питанням

Турбує і реалізаціє гольових моментів. В першому матчі проти «Янг Бойз» динамівці розтринькали силу-силенну моментів. Один Мбокані мав робити хет-трик. Важливо також аби Олександр Хацкевич вірно налаштував команду в плані мотивації (пам’ятаємо торішній конфуз тут «Шахтаря») і мав запасні варіанти, якщо не піде гра у лідерів команди. Цей пункт особливо турбує, бо сьогодні в «Динамо» немає рівноцінної заміни Ярмоленку, Гармашу і Мбокані.

За таких обставин більшого чекаємо від молоді. Шепелєв, Циганков, Буяльський, Бесєдін повинні частіше брати відповідальність на себе. Сподіваємось, що у вирішальні моменти поєдинку допоможуть команді і досвідчені Гусєв та Кравець.

Читайте також: Хацкевич: Між натуральним та штучним газонами великої різниці немає

Букмекери оцінили шанси суперників, як майже рівні. Перемога «Янг Бойз» - 2.9. Перемога «Динамо» - 2.4. Нічия – 3.5.  

Матч «Янг Бойз» - «Динамо» відбудеться в Берні на штучному газоні стадіону «Стад де Сюїсс». Початок о 21.15. Телетрансляція на каналі «2+2».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-