Неймар стане гравцем «ПСЖ» 7 серпня

Неймар стане гравцем «ПСЖ» 7 серпня

Укрінформ
Перехід бразильця коштуватиме парижанам 300 млн євро. 

Нападаючий «Барселони» та збірної Бразилії Неймар найближчого вікенду відправиться в Париж для проходження медогляду, а в понеділок підпише контракт з «Парі Сен-Жермен». Про це повідомляє Sport Arena з посиланням на французьке видання L'Equipe.

Раніше ЗМІ стверджували, що 25-річний футболіст, який зараз перебуває в Китаї з комерційним візитом, сьогодні пройде медичне обстеження в Катарі. Однак, ця інформація не відповідає дійсності, і в середу, 3 серпня, бразилець повинен повернутися в розташування «Барселони». Очікується, що після свого повернення в Каталонію форвард і його батько офіційно оголосять про свої подальші плани.

Трансферна сага з можливим переходом бразильця в «ПСЖ», який готовий заплатити рекордні 222 мільйонів євро, триває з початку позаминулого тижня. Каталонці вже змирилися з втратою однієї зі своїх зірок і навіть готові розглянути зниження опції викупу за рахунок включення в угоду прав на центрального півзахисника Марко Верратті.

Читайте також: Неймар влаштував бійку з Семеду і залишив тренування "Барселони"

У свою чергу парижани також намагаються зменшити суму виплат, так як разом з податками вартість трансферу складе близько 300 мільйонів євро, що призведе до проблем з дотриманням правил фінансового Fair Play.

Однією з можливих схем обходу цього є підписання Неймаром 5-річного контракту з материнською компанією «ПСЖ» Qatar Sports Investment в якості посла ЧС-2022 на суму 300 мільйонів євро, за рахунок чого він сам викупить у каталонців свій контракт.

Неймар виступає за «Барселону» з 2013 року, куди він перейшов з «Сантоса». На його рахунку 105 голів у 186 матчах за клуб. В минулому сезоні Неймар зіграв 45 матчів і забив 20 м’ячів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-