Формула-1: Феттель переміг на Гран-прі Угорщини

Формула-1: Феттель переміг на Гран-прі Угорщини

Укрінформ
Два фіни Райкконен і Боттас потрапили на подіум. 

Переможцем 11-го етапу цьогорічних автоперегонів Формули-1 – Гран-прі Угорщини став Себастьян Феттель з «Феррарі». Це четверта перемога в цьому сезоні 30-річного німецького пілота. Зазначимо, що головний конкурент Феттеля за чемпіонський титул – перший номер «Мерседеса» Льюїс Хемілтона знову не потрапив в призи. Про це повідомляє Укрінформ. 

Напередодні на трасі Хунгароринг Феттель переміг у кваліфікації, а сьогодні він виграв і саму гонку. В другій половині гонки німець мав проблеми з керуванням боліду, але зумів не підпустити до себе переслідувачів з «Мерседесу». Допоміг Феттелю і його напарник по «Феррарі» Кімі Райкконен, який блокував атаки «Мерседесу» і фінішував другим.

Читайте також: Формула-1: Феттель виграв кваліфікацію Гран-прі Угорщини

Третім та четвертим на Гран-прі Угорщини стали пілоти «Мерседесу» Валттері Боттас  та Льюїс Хемілтон. Причому, Хемілтон навмисно пропустив Боттаса на третє місце на останньому колі. Британець, таким чином, подякував партнеру за підтримку на трасі.

Після 11 етапів пілот «Феррарі» Себастьян Феттель зберігає перше місце в загальному заліку. У нього 202 очки. На другій позиції Хемілтон, у якого 188 очок. Боттас – третій, в його активі 169 очок. Наступний етап чемпіонату – Гран-прі Бельгії. Пілоти змагатимуться 25-27 серпня на знаменитому автодромі в Спа-Франкоршам. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-