"Фінікс" хотів би повернути Леня в команду

Укрінформ
Баскетбольний клуб "Фінікс Санз" (Арізона, США), який виступає в Тихоокеанському дивізіоні Західної конференції НБА, збирається зберегти в своєму складі українського центрового Олексія Леня на наступний сезон.

Як заявив генеральний менеджер "Санз" Райан МакДона, кваліфікаційна пропозиція українцю залишається в силі.

"Все залежить від Олексія і його агента. Звичайно, пропозиція контракту залишається на столі. Ми готові до обговорення різних сценаріїв. Так чи інакше, хотіли б повернути його в команду.

Іноді угоди відбуваються в липні, а деколи доводиться чекати до кінця вересня. Сподіваюся, що ми з Олексієм вчинимо розсудливо. Ніколи не знаєш, як усе повернеться. У цьому році ринок вільних агентів рухається трохи повільніше, ніж зазвичай", - цитує МакДону XSPORT.

Нагадаємо, що Лень виступає за "Фінікс" з 2013-го року. У минулому сезоні він у середньому набирав 8 очок, робив 6,6 підбору і 1,3 блок-шота, проводив на майданчику 20,2 хв.

Читайте також: Олексій Лень готовий змінити команду в НБА

На даний момент відповідно до кваліфікаційних пропозицій український баскетболіст може розглядати варіанти з іншими командами. У разі підписання контракту з "Санз" на суму 4,2 млн доларів після закінчення наступного сезону Лень стане необмежено вільним агентом.

Фото: cbc.ca

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-