Ярмоленко: Зараз нам співають дифірамби, а ще недавно писали «Жах, гри немає»

Ярмоленко: Зараз нам співають дифірамби, а ще недавно писали «Жах, гри немає»

Укрінформ
Лідер «Динамо» засмучений пропущеним голом і чекає на складну гру на виїзді. 

Півзахисник київського «Динамо» Андрій Ярмоленко дав коментар після перемоги над «Янг Бойз» (3:1) в першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Про це він розповів сайту dynamo.kiev.ua.

«Зараз ось ви вже співаєте дифірамби, а після перших двох ігор, пам'ятаю в інтернеті, критики та аналітики писали: «Жах, гри немає». Але варто було нам обіграти «Шахтар» і виграти сьогодні, як все змінилося. Всьому свій час. Головне, ми старанно працюємо і віддаємо всі сили заради перемоги.

Читайте також: "Динамо" – "Янг Бойз": найкращі моменти

Не згоден з тим, що другий тайм вийшов невдалим. Він був би невдалим, якби ми просто стояли і відбивалися. У нас було достатньо моментів, які ми мали реалізовувати. На останніх хвилинах вже не вистачило десь концентрації - ми дозволили супернику забити гол, який не мали пропускати. Я задоволений грою всієї команди, але ми зіграли лише перший тайм у цьому протистоянні. На нас чекає ще дуже складне гра на виїзді», - сказав Ярмоленко.

Нагадаємо, «Динамо» обіграло «Янг Бойз» 3:1 в першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Матч-відповідь 2 серпня в Берні. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-