"Динамо" - фаворит букмекерів у матчі Ліги чемпіонів з "Янг Бойз"

Укрінформ
У середу, 26 липня, футболісти київського "Динамо" проведуть вдома перший матч 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти швейцарського клубу "Янг Бойз".

На думку букмекерів, явним фаворитом цього поєдинку є саме динамівці, повідомляє Укрінформ.

Лідер букмекерського справи - контора William Hill на перемогу "Динамо" приймає ставки з коефіцієнтом 1,50, на успіх "Янг Бойз" - 6,50. Нічия в цьому матчі оцінюється коефіцієнтом 4,20.

Зустріч, яка розпочнеться на київському НСК "Оліпійскій" о 19.30, обслуговуватиме суддівська бригада зі Швеції на чолі з 32-річним Андреасом Екбергом. Асистенти арбітра - Мехмет Кулум, Штефан Галлберг, чтвертий суддя - Крістоффер Карлссон.

Для киян нинішній старт у кваліфікації найпрестижнішого клубного турніру Старого Світу стане вже 19-м в історії. При цьому останній раз у відбірковому ситі в груповий турнір ЛЧ команда брала участь п'ять років тому - у сезоні-2012/2013. Динамівці чотирнадцять разів долали відбіркове сито.

Читайте також: Мбокані приніс "Динамо" перемогу над "Шахтарем" у чемпіонаті України з футболу

Зі швейцарцями у кваліфікації "Динамо" зустрічалося одного разу, і спогади про ті матчі у прихильників "біло-синіх" не дуже приємні. У сезоні-2005/2006 команда під керівництвом Леоніда Буряка вдома зіграла внічию (2:2) із "Туном", а на виїзді мінімально поступилася (0:1), припинивши тоді виступи в єврокубках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-