Бокс: Мартін хоче взяти у Джошуа реванш

Бокс: Мартін хоче взяти у Джошуа реванш

Укрінформ
Екс-чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі Чарльз Мартін, який втратив свій титул IBF у квітні 2016 року після програшу нокаутом Ентоні Джошуа, хоче провести матч-реванш із британським боксером.

Про це заявив менеджер американця Майк Борао, зазначивши, що наступний бій його підопічний проведе проти бійця з топ-15 суперважкої ваги, повідомляє Klitschko-brothers.com

"Я упевнений, що, коли Чарльз у кращій формі, він здатний побити будь-якого суперника. І нині він хоче це довести більше, ніж будь-коли. Він не шукає боїв заради грошей. Наступний його поєдинок відбудеться з кимось із топ-15 рейтингу. У нього сильна мотивація, він розуміє, що для реваншу із Джошуа йому потрібен пояс. Його турбує лише завоювання чергового титулу, а потім він може отримати бій із Джошуа", - сказав Борао.

Читайте також: Джошуа розповів, кого вважає найсильнішим "супертяжем" після себе

Нагадаємо, що 29 квітня нинішнього року Джошуа переміг у Лондоні й Володимира Кличка. Нині український боксер роздумує, чи варто йому погоджуватися на реванш. За останньою інформацією, сторони все ж домовилися зустрітися у листопаді в Лас-Вегасі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-