"Янг Бойз" здолав "Бенфіку" і 22 липня стартує в чемпіонаті Швейцарії

Укрінформ
26 липня київське "Динамо" і "Янг Бойз", що представляє столицю Швейцарії - Берн, зіграють перший футбольний матч 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЄФА.

Український клуб до цього поєдинку встигне провести дві гри в чемпіонаті країни проти одеського "Чорноморця" (18 липня, будинки) і  "Шахтаря" (22 липня, на виїзді), повідомляє офіційний сайт ФК "Динамо". 

У "Янг Бойз" перший офіційний матч сезону-2017/2018 запланований на 22 липня - саме на цю дату призначено домашній поєдинок стартового туру чемпіонату Швейцарії проти беззмінного чемпіона останніх восьми років "Базеля".

Підготовку до нового сезону "молоді хлопці" розпочали 21 червня. 23 червня підопічні Адольфа Гюттера зіграли два тренувальних матчі з "Брайтенрайном" (0:1) та "Крієнсом" (0:1), а з 28 червня по 6 липня провели тренувальний збір в Австрії. На тірольської землі "Янг Бойз" зіграв ще два спаринги - з австрійським "Ваккером" (3: 0) і "Ахматом" з Грозного (1:4).

Повернувшись додому, команда Адольфа Гюттера взяла участь у товариському турнірі Uhrencup-2017. У першому матчі "Янг Бойз" поступився в серії пенальті англійському "Сток Сіті" (основний час завершився внічию - 2:2), а у другому розгромив португальську "Бенфіку" (5:1).

Читайте також: Ліга чемпіонів: "Динамо" проведе перший матч з "Янг Бойз" вдома

Кращим бомбардиром команди у міжсезонний підготовці став Крістіан Фасснахт. Відзначимо, що півзахисник є новачком команди - минулий сезон він провів у "Туні".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-