Жабченко відмовився судити Суперкубок України

Жабченко відмовився судити Суперкубок України

Укрінформ
Футбольний арбітр Анатолій Жабченко попросив замінити його в матчі за Суперкубок України-2017 між "Шахтарем" і "Динамо" через "пресинг з боку ЗМІ".

Комітет арбітрів Федерації футболу України задовольнив прохання судді і замінив його на харків'янина Костянтина Труханова, повідомляє Укрінформ із посиланням на прес-реліз комітету.  

"Сьогодні 14 липня 2017 року до комітету надійшла заява від арбітра Анатолія Жабченка, в якій він звертається із проханням зняти його з матчу, розуміючи той сильний пресинг, який чиниться у ЗМІ щодо питання його так званого подвійного громадянства, а також задля уникнення ризиків пов’язаних із громадським порядком під час проведення матчу за Суперкубок України в Одесі. Взявши до уваги цей лист, комітет арбітрів ФФУ прийняв рішення замінити Анатолія Жабченка на арбітра Костянтина Труханова", - йдеться у прес-релізі.

Читайте також: Суперкубок України з футболу: букмекери віддають "Шахтарю" перевагу над "Динамо"

Нагадаємо, що до 2014 року Жабченко представляв Сімферополь, а нині - Хмельницкий. Раніше Держприкордонслужба України заявляла, що готова перевірити кримських футбольних арбітрів Юрия Вакса та Анатолия Жабченка на предмет незаконного перетину кордону України.

Матч за Суперкубок України відбудеться 15 липня в Одесі. Початок зустрічі на стадіоні "Чорноморець" о 21.00.

На фото: Анатолій Жабченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-