Бокс: на поєдинку Усик - Гук в Україні очікується близько 30 тисяч глядачів

Бокс: на поєдинку Усик - Гук в Україні очікується близько 30 тисяч глядачів

Укрінформ
Генеральний директор боксерської компанії K2 Promotions Ukraine Олександр Красюк заявив, що дата бою чемпіона світу за версією WBO у першій важкій вазі українця Олександра Усика та Марко Гука з Німеччини в 1/4 фіналу World Boxing Super Series ще остаточно не визначена, а також розповів, де в Україні може відбутися цей поєдинок.

За словами Красюка, організатори мають право очікувати, що поєдинок прийдуть подивитися близько 30 тисяч уболівальниківб, повідомляє Klitschko-brothers.com

"Якщо вдасться здійснити все задумане, то поєдинок Усика пройде на початку вересня. Київський Палац спорту для цього бою не підійде, оскільки місткість арени занадто мала. Є НСК "Олімпійський", стадіон "Динамо". Думаю, ми можемо очікувати на близько 30 тисяч осіб. Бій викликає великий інтерес в Україні. По-перше, Усик - володар поясу WBO, чемпіон світу, олімпійський чемпіон, Гук - багаторазовий екс-чемпіон світу. Думаю, багато людей захочуть у вихідні приїхати до Києва й насолодитися цією подією", - заявив гендиректор K2 Promotions Ukraine.

Читайте також: Українські боксери отримали звання заслужених майстрів за чемпіонат Європи

Нагадаємо, поєдинки 1/4 фіналу World Boxing Super Series пройдуть у вересні-жовтні 2017 року, а ім'я нового абсолютного чемпіона світу і трофею Мухаммеда Алі стане відомо у травні 2018 року. Тріумфатор Суперсеріі також заробить близько $10 млн дол. У цілому ж призовий фонд турніру складе $50 млн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-