Світоліна поступилася Остапенко і вибула з Вімблдона-2017

Світоліна поступилася Остапенко і вибула з Вімблдона-2017

Укрінформ
Перша "ракетка" України Еліна Світоліна у двох сетах програла у понеділок 20-річній представниці Латвії Олені Остапенко в 1/8 фіналу Вімблдонського тенісного турніру.

Гра тривала 1 годину 43 хвилини, її результат - 3:6, 6:7 (6:8), повідомляє Укрінформ.

До цього на турнірі Еліна не віддала суперницям жодній партії. У сьогоднішній зустрічі 20-річна латвійка продемонструвала, що минулого місяця не випадково виграла Roland Garros. Нині вона посідає 13-те місце у свтовому рейтингу.

У другій партії Еліна зробили неймовірний камбек. Програючи 2:5, вийшла вперед - 6:5. Але потім у Остапенко ніби відкрилося друге дихання.    

В 1/4 фіналу латвійка зустрінеться із переможницею протистояння між 19-річною Аною Конюх (Хорватія) та  37-річною Вінус Вільямс (США). 

Відтак, на Вімблдоні залишилася українська пара Людмила Кіченок/Леся Цуренко, яка в 1/8 фіналу зіграє з Кетрін Белліс (США) та Маркетою Вондроушовою (Чехія).

Читайте також: Юні українські тенісистки знову виграли Кубок Європи

Крім того, на Людмилу Кіченок чекає гра у міксті (змішані пари). Разом із хорватом Мате Павичем вона спробує вийти до 1/8-ї у поєдинку з дуетом Рейвен Клаасен (ПАР)/Катарина Среботнік (Словаччина). 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-