Формула-1: Боттас переміг на Гран-прі Австрії

Формула-1: Боттас переміг на Гран-прі Австрії

Укрінформ
Феттель і Ріккардо потрапили на подіум. 

Переможцем дев’ятого етапу цьогорічних автоперегонів Формули-1 – Гран-прі Австрії став Валттері Боттас з «Мерседеса». Це друга перемога в цьому сезоні 27-річного фінського пілота. Зазначимо, що перший номер «Мерседеса» Льюїс Хемілтона не потрапив в призи. Про це повідомляє Укрінформ. 

Напередодні Валттері Боттас переміг у кваліфікації, а сьогодні він дуже впевнено виграв і саму гонку. Фін лідирував усю дистанцію і нікого з переслідувачів не підпустив до себе для зручної атаки.

Читайте також: Формула-1: Боттас виграв кваліфікацію Гран-прі Австрії

Другим на Гран-прі Австрії фінішував пілот «Феррарі» Себастьян Феттель. Третє місце у Даніеля Ріккардо з «Ред Буллу». Австралієць випередив Кімі Райкконена з «Феррарі» і відбив усі атаки Льюїса Хемілтона з «Мерседеса».

Після дев’яти етапів пілот «Феррарі» Себастьян Феттель зберігає перше місце в загальному заліку. У нього 171 очко. На другій позиції Хемілтон, у якого 151 очок. Боттас – третій, в його активі 136 очок. Наступний етап чемпіонату – Гран-прі Великої Британії на легендарному автодромі в Сільверстоуні 14-16 липня. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-