Світоліна пройшла Віттгефт і оновила свій рекорд на Вімблдоні

Світоліна пройшла Віттгефт і оновила свій рекорд на Вімблдоні

Укрінформ
Перша "ракетка" України Еліна Світоліна упевнено вийшла у п'ятницю до четвертого кола (1/8 фіналу) Вімблдонського тенісного турниру.

За 1 годину 10 хвилин харків'янка обіграла 22-річну Карін Віттгефт з Німеччини - 6:1, 7:5, повідомляє Укрінформ.

Еліна позавчора вже встановила на Вімблдоні особистий рекорд. Раніше вона ніколи не доходила до третього кола на цих престижних змаганнях. Сьогодні ж українка оновила власне вімблдонське досягнення - 1/8 фіналу!

Незважаючи на травму напередодні змагань, Світоліна демонструє на Вімблдоні чудову гру. Вона пройшла Ешлі Барті, Франческу Ск'явоне і тепер - Віттгефт, не програвши жодного сету.

В 14-й фіналу Еліна зіграє з переможницею пари Олена Остапенко (Латвія) - Каміла Джорджі (Італія).  

В одниночному турнірі від України також продовжує виступати Леся Цуренко, яка у 3-у раунді завтра зустрінеться на корті з 87-ю "ракеткою" світу словачкою Магдаленою Рибариковою. 

Пройшла Леся до 3-го кола і в парних змаганнях. Разом з Людмилою Кіченок вона сьогодні потрапила туди без боротьби. У другому раунді наші дівчата  мали зустрітися із першими сіяними на турнірі американкою Бетані Маттек-Сендс та чешкою Люсі Шафаржовою. Однак Маттек-Сендс зазнала серйозної травми коліна. 

Тепер за вихід до чвертьфіналу Людмила і Леся зіграють із переможницями протистояння Катерина Бондаренко (Україна)/Александра Крунич (Сербія) - Кетрін Белліс (США)/Маркета Вондроушова (Чехія).

А ще один наш суто український дует Надія Кіченок та Ольга Савчук за  1 годину 28 хвилин поступився парі Елізе Мертенс (Бельгія)/Демі Схуурс (Голландія) - 4:6, 4:6.

Читайте також: Вімблдон-2017: Світоліна спробує пройти Віттхофт

Сьогодні також відбудуться поєдинки 1-го кола за участю українок у міксті. Новозеландсько-український тандем Артем Сітак -  Ольга Савчук зустрічається з американським дуетом Ніколас Монро - Айша Мухаммад. Пара Мате Павич (Хорватія)/Людмила Кіченок (Україна) зіграє з Маркусом Деніелом (Нова Зелендія) - Дар'єю Юрак (Хорватія).  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-