Усик - фаворит на перемогу у боксерській Лізі чемпіонів

Усик - фаворит на перемогу у боксерській Лізі чемпіонів

Укрінформ
Чемпіон світу за версією WBO у першій важкій вазі українець Олександр Усик, на думку букмекерів, є беззаперечним фаворитом на перемогу в турнірі боксерської Ліги чемпіонів - World Boxing Super Series.

Букмекерська компанія Paddy Power приймає ставки на перемогу Усика на турнірі WBSS у розрахунку 5 до 6-ти, тобто, поставивши на українця 6 доларів, в разі його перемоги, ви зможете виграти усього 5, повідомляє Boxingnews

Шанси на перемогу у чемпіонів WBC та IBF - Майріса Бріедіса і Мурата Гассієва оцінюються з розрахунку 4 до 1, у "регулярного" чемпіона WBA Юнієра Дортікоса - 8 до 1, у екс-чемпіонів світу Марко Гука та Кшиштофа Влодарчика - 20 до 1 і 25 до 1 відповідно. Ставки на перемогу в турнірі WBSS Кшиштофа Гловацького та Дмитра Кудряшова поки не приймаються, оскільки їхня участь ще не підтверджена офіційно.

Контора William Hill поки приймає ставки на перемогу лише чотирьох боксерів. Коефіцієнт на успіх на турнірі Олександра Усика тут дорівнює одиниці (1 виграний долар на 1 поставлений), шанси на перемогу Майріса Брієдіса оцінюються з розрахунку 7 до 2, Мурата Гассіева - 4 до 1, а Марко Гука - 16 до 1 .

Читайте також: Бокс: Усик виступить у Лізі чемпіонів

Нагадаємо, жеребкування 1/4 фіналу World Boxing Super Series відбудеться 8 липня в Монако. Чвертьфінальні поєдинки пройдуть у вересні-жовтні, півфінали у січні-лютому, фінал - у травні.

Переможець отримає призові в розмірі 10 мільйонів доларів і трофей Мохаммеда Алі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-