Жіночий Євробаскет-2017: Холопов вважає, що Україна ще не показала і 50% свого потенціалу

Жіночий Євробаскет-2017: Холопов вважає, що Україна ще не показала і 50% свого потенціалу

Укрінформ
Сьогодні наша збірна програла Іспанії 54:72. 

Головний тренер збірної України Володимир Холопов після поразки від збірної Іспанії (54:72) в матчі другого туру групового турніру Євробаскету-2017 не став гостро критикувати свою команду. На його думку, наша збірна здатна грати набагато краще. Про це розповів Sport Arena.

«Я завжди говорю дівчаткам на установці: Ви повинні просто грати в свою гру, як ви це робите в своїх клубах - і все буде добре. Цю гру ми не можемо записати собі в актив, однак при цьому можу сказати, що ми не показали і 50% свого справжнього потенціалу», - сказав Холопов.

«Ми плануємо, що з кожним новим матчем команда прогресуватиме. Якщо кожен гравець набиратиме свої законні 10 очок, то ми обов'язково будемо перемагати. Сьогодні ми просто не йшли на підбір, не ставили спину і через це постійно програвали. Вчорашня гра показує, що у нас можуть бути хороші показники в цьому компоненті, але для цього потрібно боротися за кожен підбір. Ми не забили кілька своїх кидків, були проблеми в захисті, але ми обов'язково чекаємо поліпшення в наступних матчах», - підсумував Холопов.

Нагадаємо, сьогодні жіноча збірна України з баскетболу поступилася команді Іспанії у своєму другому матчі чемпіонату Європи, що триває у Чехії. Рахунок поєдинку на користь іспанок - 76:54. Найрезультативнішою в нашій команді була Аліна Ягупова (23). 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-