У матчі проти збірної Мальти дамо зіграти усім виконавцям – Шевченко

У матчі проти збірної Мальти дамо зіграти усім виконавцям – Шевченко

Укрінформ
Головний тренер збірної України Андрій Шевченко у товариському поєдинку проти збірної Мальти дасть можливість зіграти усім виконавцям та перевірить новачків команди.

Про це наставник "синьо-жовтих" наголосив під час прес-конференції в Австрії напередодні товариського матчу зі збірною Мальти.

"Можливо, ми трохи змінимо систему гри в матчі з Мальтою, оскільки хочемо дати можливість зіграти всім. Якщо команда зможе адаптуватися, це дасть нам певний сигнал. У Мальти є чотири гравця, які виступають в європейських чемпіонатах. Команда - вікова, грає в оборонний футбол. Це буде хороший тест для нас. Ми повинні будемо маневрувати, добре змінюватися флангами і використовувати короткий і середній пас. І, звичайно ж - завершення атак. Наше завдання - постаратися реалізувати якомога більше моментів. Подивимося на реалізацію і на те, в якому стані знаходяться наші гравці атаки", - цитує слова Шевченка офіційний сайт ФФУ.

Нагадаємо, товариський поєдинок проти збірної Мальти у рамках підготовки до відбору на чемпіонат світу-2018  команда Андрія Шевченка проведе сьогодні, 6 червня, у Граці о 20:00 за київським часом..

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-