"Ювентус" (Італія) - "Реал" (Іспанія): текстова трансляція

Оновлено
Укрінформ
У фіналі Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2016/17 туринський "Ювентус" зустрічається з мадридським "Реалом".

"Ювентус" - "Реал"

1:4

! Мадридський «Реал» - переможець Ліги чемпіонів другий рік поспіль! Досягнення, яке варте поваги. У головному матчі сезону «Реал» демонструє неймовірний клас і врівноваженість, а Роналду грає у космічний футбол. Чотири голи у ворота мегазахисту «Ювентуса» за один матч – це ознака великої команди. Розгублений «Юве» в другому таймі – це велика поразка. Втім, сьогоднішній фінал для футболу – це великий день. Саме за такі матчі ми і любимо футбол!  

"Реал" нокаутував "Ювентус" і захистив титул переможця Ліги чемпіонів УЄФА.

ПРОЛУНАВ ФІНАЛЬНИЙ СВИСТОК.

90+3 - Удари Морати туринці заблокували.

90 - ГОООООООЛ!!! Асенсіо після пасу Марсело робить рахунок розгромним!

89 - Мората вийшов замість Кроос.

86 - Куадрадо отримав другу жовту картку і побачив перед собою "червоне світло", залишивши "Ювентус" у меншості.

82 - Алекс Сандро (Ювентус) не влучає у ворота "Реала".

78 - Леміна замінив Дібалу.

77 - Гарет Бейл вийшов замість Бенземи.

! «Реал» випускає місцевого улюбленця Бейла. Вихід під оплески і початок переможних святкувань?

! А це другий гол Роналду в матчі.

! Наразі незрозуміло яким чином «Юве» збирається відігруватися. Команда повільно приходить до тями після двох голів суперника. Найгірше, що агресивний футбол «Реала» не дає туринцям перевести подих і перебудуватися. Аллегрі робить заміни, але запасні у «Юве» значно слабші за тих, хто вийшов у основі.  

72 - Куадрадо отримав попередження.

71 - Маркізіо замінив у "Ювентуса" Пьянича.

70 - Алекс Сандро отримав жовту картку за фол против Варана.

64 - ГООООООООЛ!!! Роналдо збільшив рахунок на користь "вершкових" і зробив вагому заявку на другий поспіль трофей "Реала".

! «Реал» суттєво притис суперника. Вкотре відзначаємо класну роботу мадридців Марсело і Карвахаля на флангах. В центрі хазяйнують Іско та Модрич. Як результат, фантастичний удар з рикошетом Каземіро. А згодом і гол Роналду!  «Реал» робить два великі кроки до перемоги. 

61 - ГООООООООЛ!!! Каземіро дальнім ударом вивів "Реал" вперед.

59 - Іско пробив по воротах Буффона.

56 - Марсело не поцілив у площину воріт туринців.

! Початок другого тайму демонструє, що пристрасті вируватимуть не дитячі. «Реал» вирішив залякати суперника і почав нещадно бити по ногах. Таке враження, що команди не бажають закінчувати матч у повних складах. 

54 - Буффон спокійно забрав м'яч після удару Модрича.

53 - Кроос отримав попередження. Третє сьогодні для "Реала".

48 - "Реал" отримав право на кутовий. Стандарт виконав Кроос.

"Реал" розпочав другий тайм з центра поля.

! А ось емоції тренерів - Аллегрі та Зідана.

! Статистика першого тайму. Володіння за "Реалом", натомість у "Юве" більше ударів.

! 1:1 – підсумок першого тайму. Стисло по грі. Суперники поступово викладають усі козирі. Володіють ініціативою по черзі, відрізками. У «Реала» працюють фланги, пішла гра у Роналду, дещо загубився Іско. «Ювентус» використовує будь-яку можливість для загострення. Активні Дібала, Пьянич, Ігуаїн, Манджукич, вперед підключаються і захисники.  

ПЕРЕРВА.

42 - Карвахаль отримав попередження. Захисник мадридців не влучив по м'ячу і вдарив по ногах Манджукичу на своїй половині поля.

! Гол Манджукича.

! Дещо пощастило «Ювентусу», який зумів так швидко відігратися. Спрацювала пара нападників Ігуаїн – Манджукич. Команди зараз відкинули усі свої тактичні забобони і грають у відкритий видовищний футбол. 

31 - Рамос отримав жовту картку - за фол в центрі поля проти Дані Алвеса.

27- ГОООООООЛ!!! Манджукич зрівняв рахунок після передачі Ігуаїна.

! Гра заспокоїлась, стало більше стиків та фолів і «Реал» вийшов вперед. Мадридці розіграли блискучу і водночас просту атаку, яку завершив Роналду. Суперзахист «Юве» дав тріщину, хоча здавалось, що у команди Аллегрі усе під контролем. Гол змінює гру. «Юве» змушений поступово перебудовуватись під наступальний футбол. 

! «Ювентус» несподівано активніший на початку матчу. Перших ударів завдали саме гравці «біло-чорних». Вони швидші і зліші. «Реал» наразі грає академічно.

20 - ГООООООЛ!!! Рахунок відкрив Роналду!

12 - Першу жовту картку у матчі отримав Дібала.

4- Ігуаїн з далеку пробив по воротах "Реала". З м'ячем по центру воріт Навас впорався.

1 - Хедіра порушив правила, Модрич заробив штрафний удар.

"Ювентус" розпочав поєдинок.

МАТЧ РОЗПОЧАВСЯ!

Пролунав гімн Ліги чемпіонів УЄФА!

3 червня 2017 року. Кардіфф (Вельс). Стадіон "Національний". Початок о 21.45. Температура повітря +17С.

Ласкаво просимо до столиці Вельсу Кардіффа, де у фінальному матчі Ліги чемпіонів УЄФА футболісти туринського "Ювентуса" і мадридського "Реала" розіграють 62-й КУбок європейських чемпіонів.

Стартові склади:

"Ювентус": Джанлуїджи Буффон, Джорджио Кьєлліні, Міралем Пьянич, Самі Хедіра, Гонсало Ігуаїн, Алекс Сандро, Андреа Бардзальї, Маріо Манджукич, Леонардо Бонуччі, Пауло Дібала, Дані Алвес.

Головний тренер: Массіміліано Аллегрі.

"Реал": Кейлор Навас, Дані Карвахаль, Серхіо Рамос, Рафаель Варан, Кріштіану Роналду, Тоні Кроос, Карім Бензема, Марсело, Каземіро, Лука Модрич, Іско..

Головний тренер: Зінедін Зідан.

*****

Арбітр - Фелікс Брих (Німеччина).

*******

Суперники провели між собою 18 матчів, і усі - в рамках головного єврокубка. В активі обох команд по вісім перемог при двох нічиїх, але "Юве" при цьому забив 21 м'яч, а "Реал" - тільки 18. У попередній раз клуби перетиналися у півфіналі Ліги чемпіонів 2014/15, який "Юве" виграв із загальним рахунком 3:2. І для "Реала", і для "Ювентуса" це шостий фінал Ліги чемпіонів. За цим показником вони зрівнялися з рекордом "Мілана". Туринці програли чотири рази і "лідирують" за кількістю поразок у вирішальному матчі. Єдину перемогу в фіналі в еру Ліги чемпіонів вони відсвяткували в 1996 році, коли по пенальті здолали "Аякс". "Реал" виграв всі свої п'ять фіналів Ліги чемпіонів. "Реал" і "Ювентус" грали у фіналах зовсім недавно. Мадридці беруть участь у вирішальному матчі в третій раз за чотири роки і можуть стати першим клубом, який виграє Лігу чемпіонів двічі поспіль. У 2014 і 2016 роках "королівський клуб" обіграв в фіналах своїх сусідів з "Атлетико". "Ювентус" же у 2015-му поступився у вирішальній зустрічі "Барселоні".

********

Форвард "Реала" Кріштіану Роналду у цьому розіграші Ліги чемпіонів забив 10 м'ячів і відстає від кращого бомбардира Ліонеля Мессі з "Барселони" на один гол. Португалець зберігає шанси виграти суперечку снайперів п'ятий рік поспіль. Воротар "Ювентуса" Джанлуїджі Буффон у свою чергу може побити рекорд Паоло Мальдіні і стати найстаршим переможцем турніру.

********

У фіналах мирного результату не буває. У випадку нічиєї після закінчення основного часу, команди зіграють ще два тайми по 15 хвилин. Якщо рахунок залишиться нічийним, доля матчу вирішиться в серії пенальті.

Фото: uefa.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-