Головний тренер «Реала»: У фіналі немає фаворитів, може трапитись все

Головний тренер «Реала»: У фіналі немає фаворитів, може трапитись все

Укрінформ
Зінедін Зідан каже, що «Реал» не збирається підлаштовуватись під суперника.

Головний тренер мадридського «Реала» Зінедін Зідан розповів про готовність команди до фіналу Ліги чемпіонів проти «Ювентуса». Про це пише іспанське видання Marca.

«Хороша сторона підготовки до фіналу полягає в тому, що команду не потрібно мотивувати. Кожен з гравців і без того налаштований по максимуму. Ми маємо намір віддати всі сили. Гравці знають, що найважливіша річ - самовіддача. Ми не будемо підлаштовуватися під суперника. Звичайно, ми поговоримо про нього, але не більше того. Вихід у фінал Ліги чемпіонів був найважчою роботою всього сезону, і змінювати щось в кінці ми не будемо», - заявив Зідан.

«Ми не відчуваємо тиску. «Реал» знає, як жити в цьому. Гравці, тренери, навіть ви, журналісти. Але цей фінал - в ньому може статися все, що завгодно. Тут немає фаворитів, серйозно», - додав головний тренер «Реала».

Нагадаємо, фінал Ліги чемпіонів «Ювентус» - «Реал» відбудеться в Кардіффі завтра, 3 червня. «Реал» завтра спробує стати першим клубом в історії, якому вдалося захистити титул переможця ЛЧ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-