Тренер «Ювентуса»: Аби перемогти «Реал», нам потрібен баланс і сила духу

Тренер «Ювентуса»: Аби перемогти «Реал», нам потрібен баланс і сила духу

Укрінформ
Аллегрі готовий  до протистояння з командою Роналду.

Головний тренер італійського «Ювентуса» Массіміліано Аллегрі поділився очікуваннями від фіналу Ліги чемпіонів проти «Реала». Про це повідомляє офіційний сайт «Ювентуса».

«Ми дійшли до останньої, але найважливішою гри в сезоні. Протягом усіх останніх місяців наша впевненість у свої сили зростала. Перемоги протягом всього сезону допомагали нам готуватися до завтрашнього фіналу», - заявив Аллегрі і підтвердив, що його команда повністю готова до фіналу.

«Ми повинні також вірити, що можемо виграти трофей в матчі з «Реалом». Для цього нам необхідний баланс і сила духу. Ми працювали протягом останнього тижня над усуненням деяких речей, але зараз ми повністю готові», - додав головний тренер «Ювентуса».

«Роналду? Так, він важливий, але по-справжньому важливий для мене «Ювентус», який повинен зіграти з гордістю і серцем, щоб здобути цей трофей. У «Реала» є чудові гравці і вони дуже організовані, але те ж саме можна сказати і про нас», - зізнався Аллегрі.

Нагадаємо, фінал Ліги чемпіонів «Ювентус» - «Реал» зіграють завтра, 3 червня, в Кардіффі на стадіоні «Міленіум». «Реал» підходить до фіналу  в статусі діючого переможця турніру, тоді як «Ювентус» спробує виграти турнір вперше за 21 рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-