На стадіоні

На стадіоні "Динамо" проводиться капітальний ремонт

Фото
Укрінформ
На столичному стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського проводиться капітальний ремонт.

Необхідність ремонту викликана двома причинами: технічним станом арени та підготовкою до фіналу жіночої Ліги чемпіонів-2018. Про це повідомив директор стадіону Юрій Піхтовніков офіційному сайту ФК "Динамо" (Київ).

"Відразу зазначу, що потреба проведення капітального ремонту виникла з двох причин. Необхідно в силу віку і технічного стану оновити зовнішній вигляд і "нутрощі" арени, ще один важливий фактор - проведення на нашому стадіоні в травні наступного року фіналу жіночої Ліги чемпіонів", - зазначив Юрій Піхтовніков.

Директор стадіону також повідомив, що трибуни залишаться, як і раніше, у кольорах блакитного і білого. Доріжки по периметру поля замінять якісним гумовим покриттям товщиною 6 мм, закупленим в Італії і виконаним у темно-синьому та блакитному кольорах.

Буде ремонтуватися і футбольний газон. Новий газон буде відповідати найвищим вимогам УЄФА.

Ремонтні роботи, пов’язані з трибунами, планується завершити до початку нового футбольного сезону, тобто до 15 липня. Повністю реконструкція буде завершена до 1 серпня.

На початку наступного року планується провести ремонт роздягалень та підтрибунних приміщень. Також безпосередньо на фінальний матч жіночої Ліги чемпіонів, згідно з вимогами УЄФА, над центральною трибуною на 500 глядачів буде встановлено тимчасове накриття.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-