Президент Федерації футболу Угорщини прокоментував матч ветеранів

Президент Федерації футболу Угорщини прокоментував матч ветеранів

Укрінформ
Президент Федерації футболу Угорщини Шандор Чаньї поділився враженнями від матчу між збірними командами ветеранів України та Угорщини.

"Мені дуже приємно було спостерігати за грою, яка знову відбулася в Ужгороді, як і 1992 року. Для Угорщини це почесно, що наша команда стала свого часу першою, проти якої провела свій поєдинок ваша національна збірна", - цитує слова Шандора Чаньї, який також є членом Виконавчого комітету УЄФА та членом Ради ФІФА від Європи, офіційний сайт ФФУ.

Нагадаємо, ветеранський поєдинок Україна – Угорщина (3:1) з нагоди 25-річчя національної збірної України відбувся 30 травня в Ужгороді на стадіоні "Авангард".

Футбольному дійству передувала офіційна церемонія відкриття меморіальної дошки, участь у якій взяли президент ФФУ Андрій Павелко та Шандор Чаньї.

"Дуже приємно, що історія стосунків між нашими державами переплітається з футболом. Ми раді, що наші футбольні родини є дружніми та близькими. Раді провести цю товариську гру в Ужгороді, де власне, і започаткувалася наша футбольна історія", - зазначив Андрій Павелко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-