Велогонку Race Horizon Park Maidan виграв датчанин Есман Гіннеруп

Велогонку Race Horizon Park Maidan виграв датчанин Есман Гіннеруп

Укрінформ
Українці не потрапили на п'єдестал.

Датчанин Расмус Есман Гіннеруп став переможцем гонки Race Horizon Park Maidan, яка пройшла сьогодні в центрі Києва і фінішувала на Хрещатику. Про це повідомляє XSport.

Першими на дистанцію вийшли чоловіки. Сумарна дистанція склала 152 км. З самого старту почали формуватися відриви, які основній групі вдавалося накривати. Незважаючи на всі спроби київської команди Kolss делегувати вперед своїх лідерів Віталія Буца та чинного чемпіона України Олександра Поливоду, все закінчилося масовим спринтом. І вперше за всю історію Race Horizon Park перемогу здобув іноземець. Найшвидшим на фінішному спурті виявився датчанин Расмус Есман Гіннеруп. Кращий з українців Віталій Буц зайняв 4-е місце.

Дистанція для дівчат була вдвічі коротша - 4 кола загальної дистанцією 76 км. На старт вийшли відразу кілька зіркових українських гонщиц - Валерія Кононенко, Ольга Шекель, чинна чемпіонка України Євгенія Висоцька, призер чемпіонату світу та Європейських ігор Ганна Соловей та минулорічна переможниця цієї гонки Тетяна Рябченко. Але нікому з цієї зіркової компанії не вдалося дістатися навіть до подіуму. Найшвидшою виявилася Альжбета Павлендова зі збірної Словаччини.

У неділю відбудуться останні старти в рамках Race Horizon Park. Жінки проїдуть дистанцію в Вишгородському районі Київської області, а чоловіки пройдуть гонку Classic по дорогах Солом'янського району столиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-