Підготовка до фіналу Ліги чемпіонів: Кличко та президент ФФУ підписали меморандум

Підготовка до фіналу Ліги чемпіонів: Кличко та президент ФФУ підписали меморандум

Фото
Укрінформ
Мер Києва та президент Федерації футболу України підписали Меморандум про співпрацю в організації підготовки та проведення фінального матчу Ліги чемпіонів УЄФА. 

Матч має відбутися 26 травня 2018-ого року на НСК «Олімпійський» у Києві.  Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«Зараз ми підписуємо Меморандум про співпрацю між Федерацією футболу України та КМДА щодо підготовки до проведення фінального матчу Ліги чемпіонів УЄФА. Така подія відбудеться в Києві вперше, і я впевнений, що ми зможемо, об’єднавши наші зусилля, провести захід на найвищому рівні. Так само, як на найвищому рівні Київ провів «Євробачення-2017», а в 2012-му – фінал Чемпіонату Європи з футболу», – наголосив Віталій Кличко.

Мер столиці зауважив, що у Києві готова вся необхідна для проведення такого заходу інфраструктура.

«У нас є досвід, аеропорти та готелі готові приймати гостей. У нас є команда і величезне бажання показати Київ із найкращої сторони та на найвищому рівні провести фінал Ліги чемпіонів», – підкреслив міський голова.

Кличко додав, що незабаром місто підпише Угоду з ФФУ, де буде чітко визначено розподіл обов’язків між містом та федерацією футболу щодо підготовки до проведення фіналу Ліги чемпіонів 26 травня наступного року.

Фінал Ліги чемпіонів вважається найбільшою міжнародною спортивною подією у світі серед тих, що проводяться щороку. І УЄФА вперше надало право провести фінальний матч турніру в столиці України, на НСК «Олімпійський», який вміщує 70 тисяч глядачів.

Приблизна телевізійна аудиторія, за попередніми прогнозами, складе понад 600 млн глядачів у більше 200 країнах світу. Очікується, що до Києва приїдуть понад 100 тисяч вболівальників команд-фіналістів, включаючи цільові групи гостей УЄФА.

Фото: kievcity.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-