Ролан Гаррос-2017: Світоліна в першому колі зіграє проти Шведової

Ролан Гаррос-2017: Світоліна в першому колі зіграє проти Шведової

Укрінформ
В Парижі Еліна почне з непростої суперниці.

Краща тенісистка України та шоста ракетка світу Еліна Світоліна на другому в цьому сезоні турнірі Великого шолома – «Ролан Гаррос» отримала п'ятий номер посіву.  В першому колі вона зіграє проти Ярослави Шведової з Казахстану. Про це повідомляє «Большой теннис Украины».

Суперниця непроста, адже в єдиному матчі між дівчатами, який пройшов в минулому році у другому колі Вімблдону, сильнішою виявилася саме Шведова.

Відзначимо, що найкращим результатом харків'янки на «Ролан Гаррос» є чвертьфінал в 2015 році, в якому вона поступилася сербці Ані Іванович, яка вже завершила тенісну кар'єру.

Леся Цуренко (42 ракетка світу) і Катерина Бондаренко (92) дізнаються своїх суперниць сьогодні ближче до вечора після завершення всіх матчів кваліфікації, де продовжує участь ще одна українка - Катерина Козлова.

Цуренко виступить в основній сітці «Ролан Гаррос» в п'ятий раз, а на попередніх чотирьох турнірах Леся програвала в першому колі.

Для Катерини нинішній турнір буде вже восьмим в її кар'єрі. Свій кращий результат Бондаренко показала в 2009 році, коли дійшла до третього кола.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-