Світоліна може очолити світовий рейтинг - Михайло Філіма

Світоліна може очолити світовий рейтинг - Михайло Філіма

Укрінформ
Капітан тенісної збірної України Михайло Філіма після перемоги Еліни Світоліної у фіналі турніру WTA серії Premier 5 в Римі (Італія), яка зробила її шостою "ракеткою" світу, зазначив, що краща тенісистка країни здатна взагалі очолити світовий рейтинг.

"Еліна має всі можливості поборотися за рейтинг набагато вище, ніж зараз. У неї є всі удари, пересування, характер, бачення гри і до всього цього додається впевненість, що вона все це може зробити. Серена [Вільямс] зараз пішла, хоча, її Світоліна теж обігравала. Це також доводить, що вона може обігравати перших "ракеток" і сама може бути на першій позиції", - сказав Михайло Філіма в коментарі для XSPORT

Також капітан збірної нагадав, що Світоліна візьме участь у тенісному турнірі Roland Garros, якій стартує у Франції 28 травня і обіцяє бути непередбачуваним:

"У дівчат така ситуація, що Roland Garros буде дуже цікавим і не можна виділити якихось явних лідерів. Багато хто може його виграти".

Нагадаємо, у фіналі турніру Internazionali BNL d'Italia, який відбувся 21 травня у Римі, Еліна Світоліна обіграла румунку Сімону Халеп і піднялася у світому рейтингу WTA з одинадцятої  позиції на шосту. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-