"Динамо" презентувало книгу "Золота команда" до 90-річчя свого клубу

Відео
Укрінформ
Презентація книги "Золота команда", видання якої було приурочено до 90-річчя футбольного клубу "Динамо" (Київ), відбулось 19 травня у конференц-залі стадіону "Динамо" імені Валерія Лобановського.

Колектив авторів створив унікальне видання, в якому докладно розповідається про 13 чемпіонських сезонів киян за період з 1961 по 1990 роки. У книзі зібрані унікальні ілюстрації, надані героями подій, та їх коментарі, витримки зі столичних газет того часу, деякі невідомі до цього часу факти, а також досьє на кожного футболіста, який ставав чемпіоном країни у динамівській футболці.

- ідея спочатку була реалізована у вигляді інтернет-проекту на сайті Футбольний клуб, а вже потім на замовлення київського "Динамо", що вписалося до ювілейних урочистостей, реалізували цей проект у вигляді книги, розширивши, поглибивши, попрацювавши над ілюстраціями. Мені здається, що на виході вийшов продукт гідний імені великого клубу, - сказав головний редактор проекту Юрій Корзаченко

На прес-конференції були присутні динамівські легенди чемпіонських років, ветерани "Динамо" Андрій Біба, Володимир Мунтян, Леонід Буряк, Володимир Безсонов та Олексій Михайличенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-