Етап Кубка світу з кульової стрільби стартує в Мюнхені

Етап Кубка світу з кульової стрільби стартує в Мюнхені

Укрінформ
Кращі стрільці планети 19-23 травня розіграють в Мюнхені (Німеччина) 10 комплектів нагород.

Перші переможці та призери II етапу Кубка світу визначаться 19 травня в стрільбі з пневматичної гвинтівки на 10 метрів у чоловіків і жінок, де Україну представлять срібні призери Олімпійських ігор Юрій Сухоруков, Сергій Куліш, а також Олег Царьков, Леся Леськів, Наталія Калниш, Дар'я Шаріпова, Ольга Голубченко і Марія Войцехівська, повідомляє Укрінформ.

У наступні дні в боротьбу за місця на п'єдесталі включаться пістолетники Олена Костевич, Юлія Коростельова, Катерина Зеленська, Олександр Петрів, Олег Омельчук, Віктор Банкін, Андрій Шклярук, Юрій Попружний,

20 травня пройдуть змагання зі стрільби з малокаліберного пістолета на 50 метрів у чоловіків і на 25 метрів у жінок.

У третій день фіналів 21 травня медалі розіграють представники стрільби з малокаліберної гвинтівки на 50 метрів і швидкісної стрільби з довільного пістолета на 25 метрів.

22 травня відбудуться фінали в стрільбі з малокаліберної гвинтівки на 50 метрів з 3-х положень у жінок і у стрільбі з пневматичного пістолета на 10 метрів у чоловіків.

Заключні комплекти нагород 23 травня розіграють у вправах зі стрільби з пневматичного пістолета на 10 метрів у жінок і у стрільбі з малокаліберної гвинтівки на 50 метрів з 3-х положень у чоловіків.

Наступний етап Кубка світу з кульової стрільби 6-14 червня прийматиме Габала (Азербайджан).

Фото: issf-sports.org.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-