Ми заслужили цей момент - Паулу Фонсека

Ми заслужили цей момент - Паулу Фонсека

Відео
Укрінформ
Головний тренер ФК "Шахтар" Паулу Фонсека вважає фінальний матч за Кубок України напруженим, а перемогу своєї команди заслуженою,

"Сьогодні гра була тактичною. Обидві команди в обороні діяли дуже добре. Гадаю, якщо б ми реалізували пенальті на початку зустрічі, то гра стала б більш відкритою. Водночас, вважаю, що обидві команди зрозуміли: хто перший заб’є, той і переможе. Ми контролювали гру, більше володіли м’ячем. "Динамо" намагалось виходити у швидкі контратаки, але, думаю, ми добре контролювали цей момент, а також останні хвилини матчу після голу. Гадаю, ми заслужили цей момент", - цитує тренера "гірників" офіційний сайт ФФУ.

Паулу Фонсека відзначив, що з переходом "Динамо" на нову схему, стало важче зламати оборону киян, але така гра дає супернику більше часу для контролю м’яча. А в матчах, коли всі дії футболістів заблоковані і немає вільного простору, вирішальну роль відіграють індивідуальні дії гравців.

Саме таким героєм фінальної зустрічі двох кращих команд України став Марлос, фантастичний гол якого приніс перемогу "Шахтарю".

"Гадаю, що він заслужив цей гол. Він не забив 11-метровий, а потім створив цей магічний момент. Такі ситуації – заслуга великих гравців. Марлос заслужив пережити його, він дуже важливий гравець для нашої команди", - зазначив Паулу Фонсека.

Відео кращих моментів фіналу Кубка України:

Нагадаємо, фінальний матч "Шахтар" (Донецьк) – "Динамо" (Київ) (1:0) Кубка України з футболу відбувся 17 травня на харківському стадіоні "Металіст".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-