Захисник «Шахтаря» Ісмаїлі хоче грати за збірну України

Захисник «Шахтаря» Ісмаїлі хоче грати за збірну України

Укрінформ
Бразилець планує прийняти українське громадянство.

Один з найкращих гравців цього сезону в УПЛ, бразильський захисник «Шахтаря» Ісмаїлі поділився думкою про можливу натуралізацію. Про це він розповів телеканалу «Футбол 1».

«Українське громадянство? Чесно, я на цю тему ще особливо не замислювався. Тому що мені ще не вистачає, здається, одного року, щоб прийняти громадянство. Тому це поки розмови і думки вголос. Але це було б здорово. Кожен футболіст мріє зіграти за збірну. Але залишається ще чимало питань. Ще належить з'ясувати чимало деталей. На все це у мене ще є час. Мені було б приємно захищати честь збірної України. Марлос в цьому плані вже на кілька кроків попереду. Він довше тут і навіть трохи говорить українською. Подивимося, може, він з часом стане моїм перекладачем в збірній України. Якщо я пообіцяю збірній України, то я буду грати за збірну України. Хоча для кожного бразильця бути гравцем «селесао» - це мрія всього життя», - сказав Ісмаїлі.

Нагадаємо, що дискусія навколо натуралізації Марлоса та інших бразильців «Шахтаря» триває кілька років. Позиція головного тренера збірної України Андрія Шевченка в цьому питанні чітка – спочатку іноземний футболіст приймає українське громадянство і лише потім його кандидатуру будуть розглядати тренери збірної.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-