Бій-реванш Джошуа - Кличко може пройти у Китаї, Вельсі, США, Катарі або ОАЕ

Бій-реванш Джошуа - Кличко може пройти у Китаї, Вельсі, США, Катарі або ОАЕ

Укрінформ
Промоутер чемпіона світу з боксу у суперважкій вазі британця Ентоні Джошуа Едді Гірн розповів, що можливий бій-реванш його підопічного з українцем Володимиром Кличком може пройти у Китаї, Вельсі, США, Катарі або ОАЕ.

Однак, за словами Гірна, якщо Кличко не піде на матч-реванш, Джошуа зустрінеться на рингу з болгарином Кубратом Пулєвим, повідомляє Klitschko-brothers.com

"Якщо Володимир прийме рішення не проводити матч-реванш із Ентоні, ми влаштуємо бій з Пулєвимм, поза всякими сумнівами. Я розглядаю різні варіанти, але ми чекаємо на рішення Кличко. Ми думаємо про Китай та  Кардіфф, але також розглядаємо варіанти із проведенням бою у Лас -Вегасі, Дубаї або Катарі. Якщо будуть запропоновані великі гроші, то бажання провести матч-реванш стане ще більшим", - заявив промоутер Джошуа.

Нагадаємо, в ніч з 29 на 30 квітня на лондонському стадіоні "Вемблі" Кличко-молодший достроково програв в одинадцятому раунді британцю Ентоні Джошуа. У шостому раунді українець мав хороші шанси на перемогу, але не зміг ними скористатися. У поєдинку розігрувалися чемпіонські пояси за версіями IBF, IBO та WBA.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-