Котельник: Кличко не зміг повторити прицільний удар

Котельник: Кличко не зміг повторити прицільний удар

Укрінформ
Екс-чемпіон світу з боксу за версією WBA у першій напівсередній вазі українець Андрій Котельник не вважає, що Володимира Кличка можна звинувачувати в тому, що він відпустив британця Ентоні Джошуа після нокдауну у шостому раунді.

Володимир намагався добити Джошуа, але зробити цього не зміг через вік, упевнений колишній львівський боксер, срібний призер Олімпіади у Сіднеї, повідомляє Galinfo

"Знав, якщо Володимир у 5-у або 6-у раундах не нокаутує суперника, то далі буде важко. Хто б що не казав, але в якій добрій спортивній формі ти б не був, вік дається взнаки. Не може людина бути на піку своєї кар'єри протягом такого тривалого часу. Зізнаюся, коли Джошуа опинився в нокдауні я подумав, що Кличко його доб'є. Забракло, на жаль, сил. Володимир намахавшись досить, але повторити такий прицільний удар, на жаль, не зміг ", - сказав Котельник.

Нагадаємо, в ніч з 29 на 30 квітня на лондонському стадіоні "Вемблі" Кличко-молодший достроково програв Джошуа в одинадцятому раунді. У цьому поєдинку розігрувалися чемпіонські пояси за версіями IBF, IBO та WBA.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-