Після поразки Кличка з Джошуа хоче битися Ф’юрі

Після поразки Кличка з Джошуа хоче битися Ф’юрі

Відео
Укрінформ
Після титульного бою Володимир Кличко (64-5, 53 КО) - Ентоні Джошуа (19-0, 19 КО), в якому український боксер Володимир Кличко програв у 11-му раунді технічним нокаутом, Ф'юрі зробив виклик Джошуа.

- Є тільки один бій, найбільший бій в світі, і все це знають. Це бій між важкоатлетами - мною і AJ, і ніякий інший. Це єдине, що хоче бачити світ, і я тут - я чемпіон світу. Я все ще номер один в світі боксу, і всі це знають, - сказав Ф'юрі в інтерв'ю Sky Sports

Екс-чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі впевнений, що переможе Ентоні Джошуа однією рукою, пов'язаною за його спиною, і для йього йому навіть не потрібно розминки.

- Стиль бою вирішує все, але я впевнений, що зможу перемогти AJ однією рукою, пов'язаною за моєю спиною. Я був поза рингом після бою з Кличком, але різниця в тому, що мені не 41, мені 28.

Нагадаємо, в 2015 році Володимир Кличко позбувся всіх своїх боксерських поясів після поєдинку з Тайсоном Ф'юрі. Це була четверта поразка українського боксера в кар'єрі і перша після 2004 року.

Зараз Тайсон Ф'юрі активно тренується і, незважаючи на свою вагу (160 кг), демонструє дуже хорошу швидкість.

Промоутер Джошуа Эдді Хірн після викликів Ф’юрі заявив, що вести розмови про поєдинок можна буде тільки після рішення Володимира Кличка про реванш.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-