Кличко та Джошуа зустрілись на фінальній прес-конференції

Кличко та Джошуа зустрілись на фінальній прес-конференції

Відео
Укрінформ
Український боксер Володимир Кличко та британець Ентоні Джошуа напередодні титульного поєдинку зустрілись на фінальній прес-конференції.

Володимир Кличко, виступаючі на фінальній прес-конференції у Лондоні 27 квітня, зізнався, що знов почуває себе молодим, а свій прогноз на бій з Джошуа записав на флешку.

- У мене не буде дуже довгої промови. Можете собі уявити мого наступного суперника Ентоні Джошуа? Я буду битися з боксером, чий вік становить рівно стільки, скільки я вже в боксі - 27 років. Я в цьому поєдинку аутсайдер. Але я знову борюся за титули, я знову молодий - так я себе відчуваю. Моя мета - підняти руки знову після бою.

- Яким буде бій? Я не Нострадамус. Але я записав свій прогноз на цей бій на флешку, яка буде вшита в канати. Подивитися її зможе тільки той, хто купить канат на аукціоні після бою. Всі виручені кошти я відправлю в фонд Кличка для дітей, їх утворення, спортивних програм.

По закінченні прес-конференції боксери обмінялись поглядами. Відео фінальної прес-конференції перед поєдинокм Кличко – Джошуа:

Нагадаємо, 29 квітня Володимир Кличко (64-4, 54 КО) та Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО)  проведуть боксерський поєдинок за титули чемпіона світу у суперважкій вазі за версіями IBF, IBO та WBA Super на лондонському стадіоні "Вемблі".

Джерело: vk.com 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-