Кличко у поєдинку з Джошуа має прагнути до дострокової перемоги - Тарас Шелестюк

Кличко у поєдинку з Джошуа має прагнути до дострокової перемоги - Тарас Шелестюк

Укрінформ
Український боксер-професіонал, бронзовий призер Олімпійських ігор в Лондоні 2012 року у вазі 69 кг Тарас Шелестюк вважає, що у поєдинку Кличко – Джошуа не варто очікувати перемоги його співвітчизника за очками.

Головний козир британця  Ентоні Джошуа – це проведення бою в Англії. Якщо дійде до рішення суддів, то перемогу віддадуть Ентоні. Так вважає Тарас Шелестюк, враховуючі власний досвід учасника Олімпіади-2012 у Лондоні. Про це повідомляє vringe.com.

- Для мене це бій рівних бійців. Протистояння обіцяє бути дуже цікавим і конкурентним. На стороні Володимира досвід, вбивчий удар з двох рук і, звичайно ж, бажання реабілітуватися за поразку Ф'юрі. Джошуа молодий, голодний до великих перемог, різноманітний в атаці, потужно б'є правий прямий і аперкот, ну а головний його козир - те, що бій буде в Англії. Якщо дійде до рішення суддів, то перемога 100% буде за Ентоні (всі ми пам'ятаємо суддівство на Олімпіаді-2012 в Лондоні), - розповів Шелестюк.

- Джошуа ніколи не бився з таким суперником, як Кличко-молодший - це факт. Але він відмінно вбиває правий прямий після переднього бокового, добре працює комбінаціями, використовуючи удари під різними кутами. Якщо Ентоні вдасться уникнути тактичної пастки Кличка, тоді Володимиру буде нелегко. Мій прогноз на бій - Джошуа UD 12. Але всім серцем буду вболівати за Володимира і вірити в його перемогу нокаутом після екватора бою.

Нагадаємо, Володимир Кличко (64-4, 54 КО) та Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО)  проведуть боксерський поєдинок за титули чемпіона світу у суперважкій вазі за версіями IBF, IBO та WBA Super 29 квітня на лондонському стадіоні "Вемблі". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-